torsdag 31 mars 2011

CM viktigare är KILO !

Hej hej !

Idag har jag träffat några av deltagarna igen och dom fick först träna ett core pass. Under tiden förberedde jag viktcentrat med att tända ljus, skriva tänkvärda ord på tavlan och bära ner massagebänken.

Så idag satt vi och sammanfattade senaste veckans resultat som fortfarande pekar nedåt, men vi släppte fokus på siffrorna och pratade om ;
- Muskulär avslappning
- Mental avslappning
- Mental träning

Vikten av denna typ av träning oxå och vad som händer. Under den muskelära avslappningen ska vi lära oss kontrollera musklerna och kroppskännedom för att sedan kunna jobba vidare med mentalavslappning. Där vi ska lära oss att stänga ute störande saker och fokusera på det vi vill.
Sen är man redo för steg 3.

Under tiden fick dom hoppa upp på massagebänken och välja mellan rygg, ben eller ansiktmassage 10 min av vår praktikant, som läser till massör.

När vi pratat igenom detta körde vi ett spår av Muskelär avslappning med Lars-Eric Uneståhl. Och Anna hade tur som låg på massagebänken då , så hon fick ligga lite längre. (Och om hennes lagkampisar läser detta så önskar sig Anna presentkort på massage :) ) .

Tiden går fort när man har trevligt, men på vägen ut mätte jag 2 magar oxå och det visade rätt häftiga saker

Jenny har tappat 14 cm!!!!
Anna 9 cm


Tjohooo

Åsa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar