måndag 21 februari 2011

Siffror behöver inte alltid vara tråkiga - FÖRSTA VÄGNINGEN

Hej hej !

Idag är först vägningen gjord och det var riktigt roligt och riktigt rörande att se dessa fina resultat, dom har kämpat på bra och jag berörs oxå att flera av deltagarna stöttas så mkt av sin närmsta omgivning och av varandra.

Här kommer resultaten från veckans vägning:

Per  har gått ner 2,4 kg. I kroppen har det hänt en hel del. Nästan tappat hela 2% fett och 2 kg fett. Behållt sin vätske nivå. Se det är bara fett som försvunnit.

Ann-Louise som är veckans "vinnare" har lyckats att gå ner hela 4 kg. 2 kg fett o kg vatten är ungefär uppdelning som tappats av på kroppen. Grattis Ann-Louise

Gabriella som tyckte det varit riktigt jobbigt att vara utan sitt kaffe i en vecka har gått ner 1 kg och bara rent fett som försvunnit, ingen vätska. Bra jobbat!.

Jenny har kämpat bort 1,5 kg men här är det oxå bara fett som försvunnit o det är det vi vill ska hämta. Stor eloge till hennes sambo som var med hela detox veckan o ätit samma mat.

Thomas har gått ner 2,2 kg men en mix av fett och vätska, bra jobbat och nya tag Thomas.

Anna har detoxat bort 3.3 kg både vätska som fanns i överskott o fett har försvunnit och hejja Annas mamma som erbjöd sig hjälpa till att laga menyerna.

Vi har oxå 2 nya deltagare som idag fick väga in sig, så vi säger Välkommen till Lennart & Ingvor Johansson
Mer om dom nästa vecka.

Nu ska deltagarna börja med ett nytt kostprogram som vi ska utvärdera under under 2 veckor. Dom ska även utöka med mer promenader och fortsätta träna sitt cirkelpass i gymmet och sitt konditionspass på konditionscykeln. Och på torsdag ska vi träna gemensamt i en sal :)

På återseende Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar